Buitenschilderwerk

Ook voor al het schilder- en onderhoudswerk rondom uw woning of pand kunt u bij mij terecht. Ik kom graag bij u langs om advies op maat te geven.

Het hele jaar door wordt uw woning blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Het is dan ook belangrijk om de woning goed te onderhouden door middel van kwalitatief schilderwerk.

Goed onderhoud beschermt de kwaliteit van uw kozijnen en houdt de waarde van uw woning op peil. 

Houtrotreparaties

Door slecht onderhoud of onzorgvuldig schilderwerk in combinatie met vocht is doorgaans de oorzaak van het ontstaan van houtrot. Het behandelen en voorkomen van houtrot vereist de nodige vakkennis.

Indien ik constateer dat er houtrot ontstaan is, hoeft dit lang niet altijd te betekenen dat het volledige houtwerk vervangen moet worden. Vaak kan dit sneller en goedkoper worden opgelost doormiddel van houtrot reparatie. Mocht de staat van het houtwerk in een te slechte conditie zijn, dan kan ik u in contact brengen met een regionaal onderhoudsbedrijf.

Mocht u twijfelen of vragen hebben over uw houtwerk, neem dan gerust contact met mij op. Hoe eerder u aan de bel trekt hoe beter het vaak weer op te lossen is.

9% BTW tarief

Als particulier kunt u wellicht profiteren van het verlaagde BTW tarief.

Is uw woning ouder dan twee jaar met een particuliere woonbestemming? Dan kunt u in aanmerking komen voor een BTW tarief van slechts 9% op de arbeidsuren én de materialen. Wel dient u hiervoor een BTW verklaring voor te tekenen.

Wilt u verdere informatie over de 9% BTW regeling? Neem dan contact met mij op en ik informeer u graag verder.