Binnenschilderwerk

De staat van het binnenschilderwerk speelt een rol bij het behoud van het buiten schilderwerk. Het is dus belangrijk om ook het binnenschilderwerk goed te onderhouden. Daarnaast geeft het direct een mooie gelegenheid om de kleur van het interieur aan te passen aan de huidige trends.

Wandafwerking

Maak van je wand een eyecatcher! Een een gaaf fotobehang? Of een moderne strakke witte muur? Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in een woon- of werkruimte. 

Hoe de eindafwerking er ook uit moet komen te zien, van uitvlakken tot behang plakken kun je bij mij terecht.

Renovlies en suédebehang in taupe kleur

Behangen

Behang is momenteel weer een trend. Behang is er in verschillende kleuren, stijlen en structuren. Met mijn ruime ervaring kan ik verschillende typen behang aanbrengen op de wanden van de babykamer tot kantoorpand.

Durf je de woonkamer te voorzien van een gewaagd fotobehang? of wil je de slaapkamer in een mooi thema maken? Maak het dan af met behang! Ik help je graag verder voor het juiste advies en de kleuren.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een sterk behangsoort doordat deze stoot- en krasvast is en goed te reinigen.

Bezit je een oudere woning en wil je de wanden en plafonds weer als nieuw krijgen, dan is dit een goede oplossing. Oneffenheden en gerepareerde scheuren zullen onzichtbaar worden.

Daarnaast is glasvliesbehang ook een goede optie voor nieuwbouwwoningen. Na verloop van tijd kunnen krimpscheuren ontstaan in het stucwerk. Met dit behang vang je deze problemen prima op. 

9% BTW tarief.

Als particulier kunt u wellicht profiteren van het verlaagde BTW tarief.

Is uw woning ouder dan twee jaar met een particuliere woonbestemming? Dan kunt u in aanmerking komen voor een BTW tarief van slechts 9% op de arbeidsuren én de materialen. Wel dient u hiervoor een BTW verklaring voor te tekenen.

Wilt u verdere informatie over de 9% BTW regeling? Neem dan contact met mij op en ik informeer u graag verder.